De 5e en laatste groep is woensdag ook van start gegaan met de Digitale Leesclub!

Woensdag kwamen opnieuw een aantal jongeren langs in de Bib om kennis te maken met de Digitale Leesclub.

De warme en zonnige dag zorgde ervoor dat iedereen met enorm veel enthousiasme aan de activiteiten begon. Het was even afwachten hoe de stoere jongens gingen reageren op de aanwezigheid van 2 nieuwe meisjesgezichten. Maar het duurde niet lang voor dat de meisjes zich welkom voelde in de voor hun onbekende groep jongens.

Omdat de meeste jongeren al eens met een tablet hadden gewerkt verliep het eerste gebruik van de e-readers enorm vlot. Heel veel jongeren begonnen dan ook spontaan te lezen in de boeken die reeds op de e-readers te vinden waren.

Naast een aantal leuke activiteiten met de Draw Doodle en Comic Life, hebben de jongeren ook voor het eerst de Ketnet Dub uitgeprobeerd. Een applicatie waarbij de jongeren zelf deel kunnen uitmaken van het verhaal door hun eigen tekst in te spreken!
Ook deze groep heeft weer een aantal pareltjes van werkjes afgeleverd smiley: